Sopa de meló amb pernil


Avui us presentem un entrant molt original, però molt senzill de fer! Tots coneixem el típic meló amb pernil, oi? Doncs aquesta recepta reinventa aquest plat, convertint el meló en sopa!

L'únic que necessiteu (per a unes 4-5 persones) és:
- Un meló
- Una mica de pernil salat

El procediment és ben senzill: es tracta de triturar tot un meló. I ja teniu la sopa llesta! I pel guarniment, talleu el pernil a trossets i poseu-lo al forn (o en una paella sense oli, que el pernil ja té prou greix!) i deixeu que quedi ben cruixent! Doncs un cop feta la sopa, l'aboqueu en gots i ho decoreu amb el pernil... Boníssim!

Una altra variant d'aquesta sopa, és afegint-hi iogurt de llimona! O bé iogurt natural, i un raig de suc de llimona. En triturar el meló, hi afegiu el iogurt i llestos! D'aquesta manera queda molt més cremós! I per decorar-ho... què us sembla una fulleta de menta? 

1 comentari:

  1. Conjugar el meló i el pernil és un clàssic, però fer-ho amb una prèvia elaboració obre expectatives creatives i, a més, pel comensal li pot activar la imaginació. Celebro l'edició d'aquesta recepta. Sempre he pensat que la senzillesa combina perfectament amb la creativitat.

    ResponElimina