Arròs amb llet


A petició d'en Lluís, avui us proposem una recepta d'arròs amb llet. Són unes postres que nosaltres, al principi, trobavem una mica estranyes; la mescla de l'arròs amb el sucre i la canyella no ens cridava massa l'atenció. Després d'haver-lo fet i tastat, us podem assegurar que són unes postres ben bones. No us feu enrere a l'hora de tastar un plat per culpa dels prejudicis!


Els ingredients que es necessiten per fer aquestes postres, per a una persona, són: una tasseta d'arròs, 1/2 litre de llet, dues cullerades soperes de sucre, canyella i la pela d'una llimona.

Per començar, agafeu un cassó, hi poseu el mig litre de llet i ho poseu al foc. Quan bulli, afegiu-hi l'arròs, rementant constantment perquè no s'enganxi. Deixeu-ho coure a foc lent durant uns 10 minuts. Llavors, afegiu-hi el sucre; seguiu remenant i coguent l'arròs a foc lent. Deu minuts més tard, apagueu el foc. Incorporeu-hi la pela de llimona i deixeu-ho reposar.

Cal que la cocció de l'arròs es porti a terme a foc lent per tal que la llet quedi ben cremosa. En acabar, serviu-ho i espolvoregeu-ho amb una mica de canyella en pols.


Esperem que us animeu a fer-lo, seguint aquesta recepta proposada per en Lluís!

2 comentaris:

  1. Jo com heu molt ben dit, trobo ubs mescla una mica estranya, l'arròs i el sucre, encara que siguin postres. Tot i que en la foto sembla molt llaminer no se si fare la cecepta.

    ResponElimina
  2. Fora prejudicis!!! Gràcies per haver-vos atrevit a posar en pràctica la recepta. Encara que el tòpic diu que no acostuma a passar, crec que aquesta vegada la reproducció supera l'original. Sense tenir una base científica, penso que l'arrós amb llet és una menja molt nostrada.

    Aprofito per fer un suggeriment: ara que entrem a la quaresma no podríeu pas il·lustrar-nos en l'elaboració d'uns bunyols?

    ResponElimina