Galetes salades


Ahir al vespre vam anar a sopar al restaurant "La Poma", de Girona. Aquest és el nostre restaurant preferit ja que combina una excel·lent presentació dels plats, amb uns sabors inigualables. Indubtablement, us el recomanem.

El que us proposem avui és un pica-pica de galetes salades de gustos molt variats. Per fer-les, el que es necessita principalment és la massa "hojaldre", ou, i la resta d'ingredients va al vostre gust! Nosaltres hem optat per sal, pebre, sèsam, formatge, olives, pinyons, tonyina i sobrassada.

Primer de tot, extendrem la massa d'"hojaldre" i la tallarem en les formes que més ens agradin. A continuació, batrem un ou i amb un pinzell pintarem les galetetes. Seguidament, anirem repartint els ingredients que hem escollit en les diferents galetetes.

Finalment, ho posarem al forn fins que veieu que ja queden cruixents. És important anar-les controlant sovint, ja que tenen una cocció molt ràpida.

Esperem que us animeu a fer-les, us seran molt útils si se us presenten convidats a casa!

3 comentaris:

  1. fan bona presència, es poden fer també dolços no?, per tant poden ser per aperitiu i per postre. Bon Nadal iendavant amb aquest blog.A

    ResponElimina
  2. Molt bones, per la nit de cap d'any faré el pica pica amb les galetes salades i les mini pizzetes que seguint els vostres consells seràn boníssimes. Voldria preguntar-vos pel vinagre de cava,es fa servir com el normal o és per alguna menja específica. Gràcies i endavant amb el blog. Bones festes. Marian

    ResponElimina
  3. Sentim no respondre abans de cap d'any!

    Hem estat buscant això del vinagre de cava, que nosaltres no sabiem massa bé de què es tractava.

    Pel que sembla és molt indicat per a reduccions, plats de caça, carpaccios, cuina oriental i postres (en especial el gelat de vainilla)! Així doncs, sembla que no es fa servir de la mateixa manera que el vinagre de tota la vida ;)

    ResponElimina