Espaguetis a la carbonara


Aquest cap de setmana l'hem començat amb ganes de cuinar, i què millor que uns espaguetis a la carbonara per anar obrint boca?

Per l'elaboració d'aquest plat italià per a dues persones necessitarem: espaguetis (uns 175g), 200ml de nata líquida, 2 ous, parmesà, pebre i bacon.

En primer lloc posarem la pasta a bullir amb aigua i sal. Mentrestant, farem la salsa carbonara. Per fer-la, batrem els dos ous en un bol, a continuació hi afegirem la nata líquida, el parmesà i el pebre al nostre gust. Si preferiu algun altre tipus de formatge, també és possible fer-ho.

En una paella hi fregirem el bacon. Nosaltres ho vam fer amb trossets de pollastre, però la recepta original és amb bacon. A més, si voleu el bacon el podeu fregir amb una mica de ceba.

Quan els espaguetis ja estiguin al dente els escorrem i els afegim a la paella on hi tenim el bacon. A continuació, hi afegirem la salsa carbonara. Ho remenem, mentre ho tenim al foc uns 2 minuts.

Esperem que us agradi!

2 comentaris:

  1. Els carbonara tenen un moment en el que queden o massa espassos o massa líquids, podriau dir-me com s'ha de fer?. Gràcies

    ResponElimina
  2. Ummmmmmmmmmm!!!! espaguetis a la carbonara. He de confesar-ho: és un dels meus plats favorits. Ja se que és un plat poc sofisticat i poc representatiu de la nostra cultura culinària. La veritat és que fa temps n'havia fet, sembla ser que amb poc èxit, però a mi m'encanten. Si el plat l'elaboren persoens poc experimentades, un dels problemes que sorgeix que no no hi ha absoluta harmonia entre la pasta i la crema de llet. O sigui que no queda ben lligat.
    Bé, continuo esperant els menús nadalencs.

    ResponElimina